Nieuwste vacatures


  Alle vacatures

  Solliciteren

  Jobalert


  Volg ons op de Sociale Media

             

  MBO Stages

  Wij hebben doorlopend stageplaatsen beschikbaar voor studenten aan het MBO. Heb je interesse? Stuur ons dan je gegevens toe via het contactformulier.

  Standplaats : Ruurlo

  Elektronica / Mechatronica

  Tijdens je stage werk je intensief aan een specifieke opdracht. Deze opdracht stel je samen met je stagebegeleider vast waarbij de stagebegeleider uitgaat van jouw ontwikkelbehoeften en kwaliteiten. Het kan zijn dat je basis nog vooral theoretisch is en dat je op zoek bent naar een plek waar je dit in de praktijk kunt brengen. Ook is het mogelijk dat je juist iets wilt ontwikkelen. Jouw leerproces staat centraal in onze stages.

  Standplaats : Ruurlo

  ICT

  Onze ICT-afdeling is ondersteunend aan alle processen van de gehele organisatie in binnen- en buitenland. Je kunt je voorstellen hoe belangrijk het is dat hier alles goed functioneert. Als stagiair krijg je de mogelijkheid om alle facetten van een professionele ICT-omgeving te ervaren. Ontwikkeling is één van de belangrijkste pijlers in ons bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat onze stages uitdagend zijn waarbij we uitgaan van jouw mogelijkheden. Je krijgt de kans om in een dynamische omgeving mee te denken en te werken aan verdere innovatie. Durf jij de uitdaging aan?

  Overige studierichtingen

  Ook voor diverse andere studierichtingende hebben wij doorlopend stageplaatsen.