Nieuwste vacatures


  Alle vacatures

  Solliciteren

  Jobalert


  Volg ons op de Sociale Media

             

  Solliciteren Terug

  Quick business application development

  > Korte bedrijfsomschrijving
  Bronkhorst High-Tech B.V. werd opgericht in 1981 en biedt nu het meest uitgebreide programma aan thermische massadoorstromingsmeters en –regelaars. Er kan een keuze worden gemaakt uit talrijke uitvoeringen van zowel standaard als klantspecifieke instrumenten voor toepassing in laboratoria, industrie en zelfs voor ruimtes met explosiegevaar. Het meetbereik voor deze instrumenten kan worden gekozen vanaf 0-1 mln/min tot 0-10000 m3n/h voor gassen en vanaf 0-30 mg/h tot 0-20 kg/h voor vloeistoffen. Bronkhorst’s Coriolis doorstromingsmeters en - regelaars zijn geschikt voor zowel gassen als vloeistoffen met een meetbereik tussen 0-200 g/h en 0-600 kg/h. Voorts levert Bronkhorst High-Tech drukmeters en –regelaars met een minimum bereik van 0-100 mbar en een maximum van 0-400 bar. De meest recente ontwikkeling betreft een serie ultracompacte meters en regelaars voor doorstroming en druk op basis van microchipsensoren.

  Bronkhorst High-Tech is een wereldwijde organisatie met in totaal bijna 350 medewerkers. Bij de hoofdvestiging in Ruurlo zijn ongeveer 240 medewerkers werkzaam, waarvan 45 op het gebied van R&D en Engineering, Dit illustreert het belang dat het bedrijf hecht aan productontwikkeling en innovatie. De productie vindt plaats in moderne productieruimtes, waar zelfstandige teams van 10 tot 15 medewerkers verantwoordelijk zijn voor het assembleren, kalibreren en testen van meet- en regelinstrumenten.

  Naast de verkoopvestiging in Veenendaal heeft Bronkhorst dochterfirma’s in Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Noord-Duitsland, Japan, China en de Verenigde Staten voor het bieden van lokale expertise en ondersteuning. Daarnaast heeft Bronkhorst High-Tech een uitgebreid netwerk van distributeurs en servicecentra opgebouwd. Met vertegenwoordigingen in meer dan 30 landen en 15 compleet ingerichte servicecentra verdeeld over de gehele wereld is Bronkhorst High-Tech met recht een wereldwijde leider te noemen op het gebied van meting en regeling van doorstroming en druk.

  Binnen Bronkhorst is er vaak vraag naar kleine webapplicaties om meer inzicht te krijgen in bepaalde processen of om repetitieve handelingen te verminderen. Dit soort kleine applicaties werden met behulp van de tool LightSwitch gemaakt. Dit is een tool met als doel om dit soort applicaties snel en eenvoudig te kunnen opbouwen zonder zorgen te hoeven maken over triviale dingen als gebruikersinterfaces, communicatie met databases, etc. De programmeur kan dus echt focussen op het implementeren van de businesslogica alleen.

  Sinds Visual Studio 2017 wordt LightSwitch niet meer ondersteund en Microsoft adviseert om geen nieuwe applicaties met behulp van LightSwitch te maken. Om deze reden is Bronkhorst op zoek naar vervangende tooling voor het snel en eenvoudig maken van webgebaseerde business applicaties. Aan jou de taak om onderzoek te doen naar voor Bronkhorst geschikte tooling.

  Op basis van de uitkomst van dit onderzoek moeten de aanbevelingen toegepast worden om een bestaande applicatie om te zetten en een uitbreiding te doen om aan te tonen dat deze nieuwe tooling voldoet aan de eisen. De implementatie hiervan behoort ook tot de opdracht.

  Wie zoeken wij?
  Enthousiaste Informatica stagiairs en/of afstudeerders.Tijdens een gesprek zal aan de hand van de voorkeur van de stagiair/afstudeerder bekeken worden welke functionaliteit geïmplementeerd wordt in de opdracht.

  Wat bieden wij?
  Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende stage waarin we uitgaan van jouw kwaliteiten. Je loopt stage in een internationale en uitdagende organisatie met een open en persoonlijke werksfeer. Je ontwikkelt jezelf en doet ervaring op in een professionele werkomgeving, waar innovatie prioriteit is. Daarnaast bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en niet onbelangrijk, een aantrekkelijke stagevergoeding.

  Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?
  Neem dan contact op met je afstudeercoördinator of met:

  Contactpersoon: Thijs Hekelaar
  Telefoonnummer: 0573-458800
  E-mailadres: [email protected]