Nieuwste vacatures


  Alle vacatures

  Solliciteren

  Jobalert


  Volg ons op de Sociale Media

             

  Solliciteren Terug

  Optimalisatie buigproces capillair buis

  Werktuigbouwkunde (WO/HBO)

  > Korte bedrijfsomschrijving
  Bronkhorst High-Tech B.V. werd opgericht in 1981 en biedt nu het meest uitgebreide programma aan thermische massadoorstromingsmeters en –regelaars. Er kan een keuze worden gemaakt uit talrijke uitvoeringen van zowel standaard als klantspecifieke instrumenten voor toepassing in laboratoria, industrie en zelfs voor ruimtes met explosiegevaar. Het meetbereik voor deze instrumenten kan worden gekozen vanaf 0-1 mln/min tot 0-10000 m3n/h voor gassen en vanaf 0-30 mg/h tot 0-20 kg/h voor vloeistoffen. Bronkhorst’s Coriolis doorstromingsmeters en - regelaars zijn geschikt voor zowel gassen als vloeistoffen met een meetbereik tussen 0-200 g/h en 0-600 kg/h. Voorts levert Bronkhorst High-Tech drukmeters en –regelaars met een minimum bereik van 0-100 mbar en een maximum van 0-400 bar. De meest recente ontwikkeling betreft een serie ultracompacte meters en regelaars voor doorstroming en druk op basis van microchipsensoren.

  Bronkhorst High-Tech is een wereldwijde organisatie met in totaal bijna 350 medewerkers. Bij de hoofdvestiging in Ruurlo zijn ongeveer 240 medewerkers werkzaam, waarvan 45 op het gebied van R&D en Engineering, Dit illustreert het belang dat het bedrijf hecht aan productontwikkeling en innovatie. De productie vindt plaats in moderne productieruimtes, waar zelfstandige teams van 10 tot 15 medewerkers verantwoordelijk zijn voor het assembleren, kalibreren en testen van meet- en regelinstrumenten.

  Naast de verkoopvestiging in Veenendaal heeft Bronkhorst dochterfirma’s in Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Noord-Duitsland, Japan, China en de Verenigde Staten voor het bieden van lokale expertise en ondersteuning. Daarnaast heeft Bronkhorst High-Tech een uitgebreid netwerk van distributeurs en servicecentra opgebouwd. Met vertegenwoordigingen in meer dan 30 landen en 15 compleet ingerichte servicecentra verdeeld over de gehele wereld is Bronkhorst High-Tech met recht een wereldwijde leider te noemen op het gebied van meting en regeling van doorstroming en druk.

  Inleiding

  Bronkhorst maakt hoogwaardige instrumenten ten behoeve van het nauwkeurig meten en regelen van kleine flows van gassen en vloeistoffen. Kijk voor meer informatie op onze website. Veel van deze instrumenten bevatten een buis met meerdere bochten. Voor de correcte werking van het instrument is het van belang dat deze buis heel precies gemaakt wordt.

  De hoge eisen aan de buis stelt hoge eisen aan het proces. Door middel van modelvorming, testen en continu verbeteren kan Bronkhorst blijven voldoen aan de vragen van de klant.

  De opdracht

  Onderzoeken waar verbeteringen mogelijk zijn in het buigproces. Hierbij kan zowel het product zelf als het fabricage proces onder de loep genomen worden. Voorstellen voor verbeteringen aantonen dmv experimenten en modelvorming.

  Voor deze stage/afstudeeropdracht vragen wij:

  Een enthousiaste student Werktuigbouwkunde / Mechatronica die het leuk vind om processen te analyseren en de verbetermogelijkheden te identificeren. Het helder te kunnen verwerken van de bevindingen naar praktische invulling van de oplossing,  op basis van een theoretische onderbouwing. Materiaalkundige kennis is hier een pré. Er wordt een redelijke mate van zelfstandigheid verwacht.

  We bieden jou:

  Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende stage waarin we uitgaan van jouw kwaliteiten. Je loopt stage in een internationale en uitdagende organisatie met een open en persoonlijke werksfeer. Je ontwikkelt jezelf en doet ervaring op in een professionele werkomgeving, waar innovatie prioriteit is. Daarnaast bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en niet onbelangrijk, een aantrekkelijke stagevergoeding.

  De organisatie / afdeling:

  Als je voor deze opdracht kiest kom je te werken op de research en development afdeling van Bronkhorst. Hier ontwikkelen we nieuwe generatie massadoorstromingsmeters en -regelaars.

  Interesse?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan van de Geest,  tel. (0573) 45 88 00 of met je stage/afstudeercoordinator. Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op onze website: www.bronkhorst.com. Reacties kunnen gericht worden aan de afdeling Human Resources via [email protected]