Nieuwste vacatures


  Alle vacatures

  Solliciteren

  Jobalert


  Volg ons op de Sociale Media

             

  Solliciteren Terug

  Kalibratie software voor primaire standaarden

  Informatica, elektrotechniek, mechatronica

  > Korte bedrijfsomschrijving
  Bronkhorst High-Tech B.V. werd opgericht in 1981 en biedt nu het meest uitgebreide programma aan thermische massadoorstromingsmeters en –regelaars. Er kan een keuze worden gemaakt uit talrijke uitvoeringen van zowel standaard als klantspecifieke instrumenten voor toepassing in laboratoria, industrie en zelfs voor ruimtes met explosiegevaar. Het meetbereik voor deze instrumenten kan worden gekozen vanaf 0-1 mln/min tot 0-10000 m3n/h voor gassen en vanaf 0-30 mg/h tot 0-20 kg/h voor vloeistoffen. Bronkhorst’s Coriolis doorstromingsmeters en - regelaars zijn geschikt voor zowel gassen als vloeistoffen met een meetbereik tussen 0-200 g/h en 0-600 kg/h. Voorts levert Bronkhorst High-Tech drukmeters en –regelaars met een minimum bereik van 0-100 mbar en een maximum van 0-400 bar. De meest recente ontwikkeling betreft een serie ultracompacte meters en regelaars voor doorstroming en druk op basis van microchipsensoren.

  Bronkhorst High-Tech is een wereldwijde organisatie met in totaal bijna 350 medewerkers. Bij de hoofdvestiging in Ruurlo zijn ongeveer 240 medewerkers werkzaam, waarvan 45 op het gebied van R&D en Engineering, Dit illustreert het belang dat het bedrijf hecht aan productontwikkeling en innovatie. De productie vindt plaats in moderne productieruimtes, waar zelfstandige teams van 10 tot 15 medewerkers verantwoordelijk zijn voor het assembleren, kalibreren en testen van meet- en regelinstrumenten.

  Naast de verkoopvestiging in Veenendaal heeft Bronkhorst dochterfirma’s in Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Noord-Duitsland, Japan, China en de Verenigde Staten voor het bieden van lokale expertise en ondersteuning. Daarnaast heeft Bronkhorst High-Tech een uitgebreid netwerk van distributeurs en servicecentra opgebouwd. Met vertegenwoordigingen in meer dan 30 landen en 15 compleet ingerichte servicecentra verdeeld over de gehele wereld is Bronkhorst High-Tech met recht een wereldwijde leider te noemen op het gebied van meting en regeling van doorstroming en druk.

  Inleiding

  Bronkhorst ontwikkelt en produceert hoogwaardige instrumenten ten behoeve van het nauwkeurig meten en regelen van kleine flows van gassen en vloeistoffen. Onze primaire standaarden voor het meten van flow zijn referentie meet middelen die worden gebruikt om geproduceerde klant instrumenten te kalibreren. De software tooling die vandaag gebruikt wordt om de standaarden te onderhouden is arbeidsintensief en foutgevoelig. We zijn op zoek naar verbetering van deze tooling. Kijk voor meer informatie ook op onze website.

  Stageopdracht:

  • Onderzoek de huidige tooling, processen en methodes en maak hiervan een beschrijving;
  • Gebruik de beschrijving van het huidige systeem voor het opstellen van verbeterde specificaties;
  • Ontwikkel een vereenvoudigd proces en software tool op basis van de gestelde specificaties.

  Voor deze stage/afstudeeropdracht vragen wij:

  • Een enthousiaste student informatica, elektrotechniek of mechatronica, die het leuk vind zich te verdiepen in software tooling rondom een high tech product .
  • Een analytische, creatieve en doelgerichte houding en werkwijze.
  • Goede communicatieve eigenschappen; omgang met diverse collega’s van verschillende afdelingen en vakgebieden

  We bieden jou:

  Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende stage waarin we uitgaan van jouw kwaliteiten. Je loopt stage in een internationale en uitdagende organisatie met een open en persoonlijke werksfeer. Je ontwikkelt jezelf en doet ervaring op in een professionele werkomgeving, waar innovatie prioriteit is. Daarnaast bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en niet onbelangrijk, een aantrekkelijke stagevergoeding.

  Interesse?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Katerberg, tel. (0573) 45 88 00 of met je stage/afstudeercoördinator. Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op onze website: www.bronkhorst.com. Reacties kunnen gericht worden aan de afdeling Human Resources via[email protected]