Nieuwste vacatures


  Alle vacatures

  Solliciteren

  Jobalert


  Volg ons op de Sociale Media

             

  Solliciteren Terug

  HoloLens productie-app

  (Technische) Informatica (HBO)

  > Korte bedrijfsomschrijving
  Bronkhorst High-Tech B.V. werd opgericht in 1981 en biedt nu het meest uitgebreide programma aan thermische massadoorstromingsmeters en –regelaars. Er kan een keuze worden gemaakt uit talrijke uitvoeringen van zowel standaard als klantspecifieke instrumenten voor toepassing in laboratoria, industrie en zelfs voor ruimtes met explosiegevaar. Het meetbereik voor deze instrumenten kan worden gekozen vanaf 0-1 mln/min tot 0-10000 m3n/h voor gassen en vanaf 0-30 mg/h tot 0-20 kg/h voor vloeistoffen. Bronkhorst’s Coriolis doorstromingsmeters en - regelaars zijn geschikt voor zowel gassen als vloeistoffen met een meetbereik tussen 0-200 g/h en 0-600 kg/h. Voorts levert Bronkhorst High-Tech drukmeters en –regelaars met een minimum bereik van 0-100 mbar en een maximum van 0-400 bar. De meest recente ontwikkeling betreft een serie ultracompacte meters en regelaars voor doorstroming en druk op basis van microchipsensoren.

  Bronkhorst High-Tech is een wereldwijde organisatie met in totaal bijna 350 medewerkers. Bij de hoofdvestiging in Ruurlo zijn ongeveer 240 medewerkers werkzaam, waarvan 45 op het gebied van R&D en Engineering, Dit illustreert het belang dat het bedrijf hecht aan productontwikkeling en innovatie. De productie vindt plaats in moderne productieruimtes, waar zelfstandige teams van 10 tot 15 medewerkers verantwoordelijk zijn voor het assembleren, kalibreren en testen van meet- en regelinstrumenten.

  Naast de verkoopvestiging in Veenendaal heeft Bronkhorst dochterfirma’s in Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Noord-Duitsland, Japan, China en de Verenigde Staten voor het bieden van lokale expertise en ondersteuning. Daarnaast heeft Bronkhorst High-Tech een uitgebreid netwerk van distributeurs en servicecentra opgebouwd. Met vertegenwoordigingen in meer dan 30 landen en 15 compleet ingerichte servicecentra verdeeld over de gehele wereld is Bronkhorst High-Tech met recht een wereldwijde leider te noemen op het gebied van meting en regeling van doorstroming en druk.

  Stageopdracht

  Gas- en vloeistofdoorstromingsmeters worden bij Bronkhorst grotendeels handmatig geassembleerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van papieren en digitale instructies. Deze zijn niet erg flexibel en de kans op fouten blijft bestaan, vooral als veel verschillende typen meters door elkaar geproduceerd moeten worden. Dit is echter juist wat Bronkhorst in de toekomst wil doen: veel flexibeler kunnen produceren.

  De wens is dan ook dat instructies voor productiemedewerkers even flexibel mee veranderen, ofwel real-time afgestemd zijn op de dat moment te produceren meter. Een heel vooruitstrevende methode is om niet alleen in tekst of met afbeeldingen instructies te geven, maar veel meer interactief, zowel instructies als terugkoppeling. Bijvoorbeeld door de onderdelen die gebruikt moeten worden ‘op te lichten’ en aan te geven waar en hoe ze geplaatst moeten worden, alsmede een intuïtieve methode (bv. rood/groen) of het onderdeel correct geplaatst is. Maar nog liever, verzin een nog veel betere, innovatieve methode!

  Met Google Glass is in het verleden een poging gedaan om dit te bereiken, maar hieraan zaten veel nadelen. Recent is een Microsoft HoloLens besteld om dit idee nieuw leven in te blazen. Demonstraties op internet zien er veelbelovend uit, maar is het echt zo nuttig en gemakkelijk?

  We zoeken iemand die voor ons een onderzoek kan uitvoeren naar de praktische bruikbaarheid van een HoloLens in een productieomgeving en software kan schrijven waarmee dit aangetoond wordt.

  De nadruk ligt sterk op het gebruiksgemak van de software voor de productiemedewerker. Je zult in een softwaregroep werken voor het onderzoek en de ontwikkeling van de HoloLens app, maar zult ook veel samenwerken met een productiemedewerker om haar/zijn wensen te vervullen. De applicatie die je ontwikkelt, zal direct gebruikt worden.

  Je houdt je bezig met o.a. de volgende taken:

             Onderzoek naar ontwikkelen van (grafische) apps voor de HoloLens;

             Onderzoek naar interactieve werkwijzen die mogelijk zijn middels de HoloLens;

             Onderzoek naar praktische bruikbaarheid van de HoloLens in een productieomgeving;

             Ontwikkelen van (een deel van) de app om (holo)grafische instructies en terugkoppeling uit te voeren bij assemblagewerkzaamheden.

  Voor deze stage/afstudeeropdracht vragen wij:

  Enthousiaste (Technische) Informatica stagiairs en/of afstudeerders.

  Tijdens een gesprek zal aan de hand van de voorkeur van de stagiair/afstudeerder bekeken worden welke functionaliteit geïmplementeerd wordt in de opdracht.

  We bieden jou:

  Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende stage waarin we uitgaan van jouw kwaliteiten. Je loopt stage in een internationale en uitdagende organisatie met een open en persoonlijke werksfeer. Je ontwikkelt jezelf en doet ervaring op in een professionele werkomgeving, waar innovatie prioriteit is. Daarnaast bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en niet onbelangrijk, een aantrekkelijke stagevergoeding.

  Interesse?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thijs Hekelaar, groepsleider IT Software Development, tel. (0573) 45 88 00 of met je stage/afstudeercoordinator. Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op onze website: www.bronkhorst.com. Reacties kunnen gericht worden aan de afdeling Human Resources via [email protected].