Nieuwste vacatures


  Alle vacatures

  Solliciteren

  Jobalert


  Volg ons op de Sociale Media

             

  Solliciteren Terug

  Continuous Deployment

  > Korte bedrijfsomschrijving
  Bronkhorst High-Tech B.V. werd opgericht in 1981 en biedt nu het meest uitgebreide programma aan thermische massadoorstromingsmeters en –regelaars. Er kan een keuze worden gemaakt uit talrijke uitvoeringen van zowel standaard als klantspecifieke instrumenten voor toepassing in laboratoria, industrie en zelfs voor ruimtes met explosiegevaar. Het meetbereik voor deze instrumenten kan worden gekozen vanaf 0-1 mln/min tot 0-10000 m3n/h voor gassen en vanaf 0-30 mg/h tot 0-20 kg/h voor vloeistoffen. Bronkhorst’s Coriolis doorstromingsmeters en - regelaars zijn geschikt voor zowel gassen als vloeistoffen met een meetbereik tussen 0-200 g/h en 0-600 kg/h. Voorts levert Bronkhorst High-Tech drukmeters en –regelaars met een minimum bereik van 0-100 mbar en een maximum van 0-400 bar. De meest recente ontwikkeling betreft een serie ultracompacte meters en regelaars voor doorstroming en druk op basis van microchipsensoren.

  Bronkhorst High-Tech is een wereldwijde organisatie met in totaal bijna 350 medewerkers. Bij de hoofdvestiging in Ruurlo zijn ongeveer 240 medewerkers werkzaam, waarvan 45 op het gebied van R&D en Engineering, Dit illustreert het belang dat het bedrijf hecht aan productontwikkeling en innovatie. De productie vindt plaats in moderne productieruimtes, waar zelfstandige teams van 10 tot 15 medewerkers verantwoordelijk zijn voor het assembleren, kalibreren en testen van meet- en regelinstrumenten.

  Naast de verkoopvestiging in Veenendaal heeft Bronkhorst dochterfirma’s in Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Noord-Duitsland, Japan, China en de Verenigde Staten voor het bieden van lokale expertise en ondersteuning. Daarnaast heeft Bronkhorst High-Tech een uitgebreid netwerk van distributeurs en servicecentra opgebouwd. Met vertegenwoordigingen in meer dan 30 landen en 15 compleet ingerichte servicecentra verdeeld over de gehele wereld is Bronkhorst High-Tech met recht een wereldwijde leider te noemen op het gebied van meting en regeling van doorstroming en druk.

  Binnen de IT softwareontwikkelafdeling worden verschillende web en client applicaties ontwikkeld. Ter ondersteuning van het ontwikkelproces wordt gebruikt gemaakt van een Continous Integration (CI) build, waarbij software automatisch wordt gecompileerd en getest bij wijzigingen. Deze build levert verschillende outputs op, waaronder installatiebestanden die op aanvraag op een testmachine geinstalleerd kunnen worden. Bij het releasen van client software wordt gebruikt gemaakt van een extern softwarepakket dat zorgdraagt voor de uitrol op alle PC’s. Het uitrollen van webapplicaties wordt uitgevoerd door de IT Operations afdeling.

  Het pakket dat gebruikt wordt voor de CI builds is Microsoft Team Foundation Server (TFS). Dit pakket biedt ook de mogelijkheid tot Continuous Deployment (CD). Met deze techniek wordt het mogelijk om automatisch een omgeving, bv. de testomgeving, te voorzien van software die met de CI build is gemaakt. Dit zou ons veel tijdswinst kunnen opleveren.

  De opdracht bestaat uit een deel onderzoek en een deel implementatie. Allereerst zal onderzocht moeten worden welke applicaties geschikt zijn voor CD, welke omgevingen zich hiervoor lenen en of TFS de juiste tool is. Daarna zal de Continuous Deployment ingericht moeten worden voor één of meerdere applicaties.

  Je houdt je bezig met o.a. de volgende taken:

  • Inventariseren welke software geschikt is voor Continuous Deployment
  • Inventariseren welke omgevingen geschikt zijn voor Continuous Deployment
  • Onderzoeken hoe applicaties geautomatiseerd uitgerold kunnen worden
  • Implementeren van CD voor één of meerdere client/server applicaties

  Voor deze stage/afstudeeropdracht vragen wij:
  Enthousiaste (Technische) Informatica stagiairs en/of afstudeerders.Tijdens een gesprek zal aan de hand van de voorkeur van de stagiair/afstudeerder bekeken worden welke functionaliteit geïmplementeerd wordt in de opdracht.

  We bieden jou:
  Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende stage waarin we uitgaan van jouw kwaliteiten. Je loopt stage in een internationale en uitdagende organisatie met een open en persoonlijke werksfeer. Je ontwikkelt jezelf en doet ervaring op in een professionele werkomgeving, waar innovatie prioriteit is. Daarnaast bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en niet onbelangrijk, een aantrekkelijke stagevergoeding.

  Interesse?
  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thijs Hekelaar, groepsleider IT Software Development, tel. (0573) 45 88 00 of met je stage/afstudeercoordinator. Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op onze website: www.bronkhorst.com. Reacties kunnen gericht worden aan de afdeling Human Resources via [email protected].