Nieuwste vacatures


  Alle vacatures

  Solliciteren

  Jobalert


  Volg ons op de Sociale Media

             

  Solliciteren Terug

  Allround HRM-stage 3e jaars HBO / Bachelor Human Resource Management

  . Meekijken en ondersteunen bij taken op het gebied van recruitment, contractbeheer, het organiseren van sollicitatiegesprekken, bijeenkomsten voor scholieren en studenten, arbeidsmarktcommunicatie

  > Korte bedrijfsomschrijving
  Bronkhorst High-Tech B.V. werd opgericht in 1981 en biedt nu het meest uitgebreide programma aan thermische massadoorstromingsmeters en –regelaars. Er kan een keuze worden gemaakt uit talrijke uitvoeringen van zowel standaard als klantspecifieke instrumenten voor toepassing in laboratoria, industrie en zelfs voor ruimtes met explosiegevaar. Het meetbereik voor deze instrumenten kan worden gekozen vanaf 0-1 mln/min tot 0-10000 m3n/h voor gassen en vanaf 0-30 mg/h tot 0-20 kg/h voor vloeistoffen. Bronkhorst’s Coriolis doorstromingsmeters en - regelaars zijn geschikt voor zowel gassen als vloeistoffen met een meetbereik tussen 0-200 g/h en 0-600 kg/h. Voorts levert Bronkhorst High-Tech drukmeters en –regelaars met een minimum bereik van 0-100 mbar en een maximum van 0-400 bar. De meest recente ontwikkeling betreft een serie ultracompacte meters en regelaars voor doorstroming en druk op basis van microchipsensoren.

  Bronkhorst High-Tech is een wereldwijde organisatie met in totaal bijna 350 medewerkers. Bij de hoofdvestiging in Ruurlo zijn ongeveer 240 medewerkers werkzaam, waarvan 45 op het gebied van R&D en Engineering, Dit illustreert het belang dat het bedrijf hecht aan productontwikkeling en innovatie. De productie vindt plaats in moderne productieruimtes, waar zelfstandige teams van 10 tot 15 medewerkers verantwoordelijk zijn voor het assembleren, kalibreren en testen van meet- en regelinstrumenten.

  Naast de verkoopvestiging in Veenendaal heeft Bronkhorst dochterfirma’s in Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Noord-Duitsland, Japan, China en de Verenigde Staten voor het bieden van lokale expertise en ondersteuning. Daarnaast heeft Bronkhorst High-Tech een uitgebreid netwerk van distributeurs en servicecentra opgebouwd. Met vertegenwoordigingen in meer dan 30 landen en 15 compleet ingerichte servicecentra verdeeld over de gehele wereld is Bronkhorst High-Tech met recht een wereldwijde leider te noemen op het gebied van meting en regeling van doorstroming en druk.

  Wat je doet

  Als HR team zijn wij de schakel tussen het succes van onze organisatie en de behoeftes van onze medewerkers. Vanaf augustus / september 2018 hebben we ruimte voor een meewerkstage op de afdeling. Meekijken en ondersteunen bij taken op het gebied van recruitment, contractbeheer, het organiseren van sollicitatiegesprekken, bijeenkomsten voor scholieren en studenten, arbeidsmarktcommunicatie en verdere voorkomende werkzaamheden zijn onderdeel van je takenpakket.

  Voor deze stage vragen wij:

  Een enthousiaste student Human Resource Management, Personeel & Arbeid of vergelijkbaar. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, werkt nauwkeurig en bent een fijne en gezellige collega. Ook vind je het leuk contact te hebben met diverse collega’s binnen Bronkhorst en externe partijen.

  We bieden jou:

  Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende stage waarin we uitgaan van jouw kwaliteiten. Je loopt stage in een internationale en uitdagende organisatie met een open en persoonlijke werksfeer. Je ontwikkelt jezelf en doet ervaring op in een professionele werkomgeving, waar innovatie prioriteit is. Daarnaast bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en niet onbelangrijk, een aantrekkelijke stagevergoeding.

  De organisatie

  Bronkhorst® ontwikkelt en fabriceert apparatuur voor het meten en regelen van gas- en vloeistofdoorstroming. Met precisie als professie onderscheiden wij ons al meer dan 35 jaar in laboratoria, machinebouw en industrie. In Europa zijn we marktleider en wereldwijd behoren we tot de top 5. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ruurlo en onze verkoopkantoren bevinden zich in Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Amerika, Japan, China, Taiwan, Hong Kong en Zuid-Korea. In totaal zijn er ongeveer 400 betrokken collega’s werkzaam binnen onze organisatie.

  Interesse?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nadia Schutman of Jorieke Scheffer (Recruitment/HR Officer) , tel. (0573) 45 88 00. Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op onze website: www.bronkhorst.com. Je reactie ontvangen wij graag via [email protected] t.a.v. de Afdeling Human Resources.