Nieuwste vacatures


  Alle vacatures

  Solliciteren

  Jobalert


  Volg ons op de Sociale Media

             

  Video's

  Smart Industry bij Bronkhorst®

  Ben je nieuwsgierig naar Bronkhorst, onze producten en toepassingen? In deze video nemen we je in vogelvlucht meer door de organisatie.

  Maak kennis met ons bedrijf en bekijk de presentatie door op de onderstaande afbeelding te klikken.

  SmartHub Achterhoek - Wat Lianne Jansen doet bij Bronkhorst High-Tech in Ruurlo

  De Achterhoek heeft geweldige bedrijven met unieke ontwikkelkansen voor jonge hoger opgeleide talenten, met name die een smart industry gerelateerde opleiding volgen. Een warm welkom, goede begeleiding, veel doorgroeimogelijkheden en laagdrempelige contacten met andere talenten en bedrijven in de regio. Klik op de afbeelding hieronder en kijk eens mee hoe een dag van een talent in de Achterhoek eruit ziet!

  Bronkhorst in het 8 uur NOS-journaal

  Al vele jaren neemt Bronkhorst deel aan de internationale vakbeurs in Hannover, de Hannover Messe. Ieder jaar wordt door de organisatie van deze beurs een zgn. partnerland gekozen. Tijdens de beurs wordt dan accent gelegd op de wederzijdse mogelijkheden tot zakendoen. Dit jaar werd de beurs gehouden van 7-14 april en het partnerland is Nederland.

  In het kader hiervan ontving Bronkhorst een uitnodiging van de NOS om een item te maken voor het NOS journaal van zondagavond 6 april 2014 om 20.00 uur.

  Bronkhorst heeft deze uitnodiging uiteraard geaccepteerd.  De opnames zijn gemaakt bij Sartorius in Guxenhagen, een Bronkhorst-klant van het eerste uur.

  Klik op de afbeelding hieronder om deze uitzending te bekijken.

  Mooi gemaakt

  Op 21 september 2013 werd op Focus TV Gelderland een programma uitgezonden over Bronkhorst High-Tech. Aan de hand van de productie van een doorstromingsregelaar worden de verschillende productie-activiteiten in beeld gebracht en toegelicht. 

  Klik op de afbeelding hieronder om deze uitzending te bekijken.

  Een dag uit het leven van een Bronkhorst medewerker

  Project Engineer Nils beschrijft in deze korte film een werkdag en geeft hiermee een impressie van Bronkhorst High-Tech BV als werkgever en/of stagebedrijf.

  Klik op de afbeelding hieronder om deze uitzending te bekijken.

  Een dag uit het leven van een Bronkhorst medewerker