Nieuwste vacatures


  Alle vacatures

  Solliciteren

  Jobalert


  Volg ons op de Sociale Media

             

  Nieuws

  Samenwerking Bronkhorst en Saxion als voorbeeld

  Op donderdag 25 augustus 2016 heeft directeur-generaal Hans Schutte (OCW) namens minister Jet Bussemaker de strategische onderzoeksagenda hbo 2016- 2020 in ontvangst genomen uit handen van Thom de Graaf (voorzitter Vereniging Hogescholen). Tijdens de bijeenkomst presenteerden de hogescholen gezamenlijk hun ambities op het gebied van praktijkgericht onderzoek voor de komende jaren. Hierbij hebben Saxion Hogescholen en Bronkhorst een toelichting gegeven over wat zo’n samenwerking behelst en hoe dat in zijn werk gaat. Bronkhorst en Saxion zijn namelijk met afstand het beste voorbeeld van een geslaagde samenwerking. Dit samenwerkingsproject, waarbij TechFor Future een belangrijke coördinerende rol vervult, betreft een onderzoek naar nauwkeurige toediening van medicijnmengsels (zeer geringe hoeveelheden) aan pasgeborenen (couveuse)kinderen.

    

  Voor de strategische onderzoeksagenda...

  Klik hier >>


  Hoe trek je talent naar je toe in de Achterhoek?

  De arbeidsmarkt in de Achterhoek kent een aantal uitdagingen. Want hoe komen bedrijven met de bevolkingskrimp en de hevige concurrentie vanuit de Randstad aan goed opgeleide werknemers? Oost-Gelderland Business nodigde enkele professionals uit om bij restaurant ’t Raedthuys in Lochem van gedachten te wisselen over dit onderwerp.

  Gepubliceerd in Oost-Gelderland business, nummer 5, november 2015

  Lees verder >>


  Voor een 'makende' industrie

  Wybren Jouwsma (Commissaris Bronkhorst High-Tech BV) wil meer focus op manufacturing.

  Hij zou allang op z’n lauweren kunnen rusten, de mede-oprichter en voormalig technisch directeur van Bronkhorst High-Tech in Ruurlo. Maar Wybren Jouwsma, tegenwoordig commissaris (‘supervisory director’), is gemiddeld nog drie dagen per week voor de zaak bezig. En hij neemt alle tijd om Link Magazine op de van hem bekende enthousiaste en positief-kritische wijze bij te praten. Over ‘zijn’ bedrijf, de maakindustrie in Oost-Nederland, landelijk en regionaal innovatiebeleid, de lerende economie en de kansen die Smart Industry biedt.

  Gepubliceerd in Link-special Oost-Nederland - februari 2015
  www.linkmagazine.nl 

  Lees verder >>


  Aantrekkelijke werkgever

  3 goede redenen voor een jonge baanzoeker om voor Bronkhorst High-Tech te kiezen?
  Werken bij Bronkhorst High-Tech betekent uitdaging, afwisseling en autonomie. Wil je meer lezen over het onderzoek van Stephan Corporaal?

  Bron: NRC Carrière website, oktober 2014

  Lees verder >>


  Meneer Bronkhorst

  ‘Mag ik de heer Bronkhorst spreken?’ Een misverstand dat, niet geheel onlogisch, regelmatig terugkeert. Eén van de oprichters woonde op een steenworp afstand van het pittoreske stadje Bronkhorst en dit gaf aanleiding tot de naam Bronkhorst High-Tech.
  De groei van de organisatie heeft echter al snel geleid tot een verhuizing naar Ruurlo. Ondertussen is Bronkhorst® een wereldwijde speler geworden met bijna 400 medewerkers.

  Bron: UT Nieuws - Brainflow special, juni 2014

  Lees verder >>  Innovatieworkshop

  Nano & Micro Technologie levert een volledige nieuwe range van unieke mogelijkheden op. Hoe kunnen we deze technologie direct, succesvol én betrouwbaar toepassen in de health sector?
  Deze vraag staat centraal tijdens deze innovatieworkshop waar Joost Lötters van Bronkhorst High-Tech zal spreken over de volgende thema’s:
  - Microfluidic Handling Systems
  - Flowsensoren, flowregelingen en kalibraties in infuuspompsystemen
  - Beademing met O2 / CO2 detectie
  - Biomarkerdetectie om ziektes te detecteren
  - Flow chemie om medicijnen te produceren
  - Narcose-apparatuur
  - Lab-on-a-chip

  Lees verder >>  De familie blijft groeien

  Bronkhorst High-Tech uit Ruurlo blijft groeien. Het bedrijf, dat de afgelopen jaren de grond van 5 belendende bedrijven kocht, verwacht op termijn 2 maal zo groot te worden. "Misschien niet in het tempo van de afgelopen 9 jaar, een periode waarin we verdubbeld zijn. Al zaten daar ook de crisisjaren bij", aldus Ben Brussen.

  Bron: De Stentor, 20 maart 2014

  Lees verder >>