Nieuwste vacatures


  Alle vacatures

  Solliciteren

  Jobalert


  Volg ons op de Sociale Media

             

  Over Bronkhorst

  Bronkhorst ontwikkelt en fabriceert thermische en Coriolis instrumenten voor het meten en regelen van gas- en vloeistofdoorstroming. Met precisie als professie onderscheiden wij ons al meer dan 35 jaar in laboratoria, machinebouw en industrie. In Europa zijn we marktleider en wereldwijd behoren we tot de top 5. Het hoofdkantoor met circa 450 medewerkers is gevestigd in Ruurlo. Daarnaast hebben wij verkoopkantoren in Nederland (Veenendaal), Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Amerika, Japan, China, Taiwan en Zuid-Korea. We zijn continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van producten waar de markt om vraagt. Standaardproducten, maar ook klant specifieke oplossingen, die hun weg vinden in uiteenlopende hoogwaardige toepassingen en tal van branches.

  Bronkhorst heeft drie business units: moederbedrijf Bronkhorst High-Tech, webshop
  Mass Flow Online en de Duitse dochterfirma M+W Instruments waar in-line gasdoorstromingsmeters worden gemaakt.

  Werken bij Bronkhorst is samenwerken

  De mensen bij Bronkhorst werken met passie voor de organisatie. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit die we leveren, de mensen met wie we werken en de omgeving waarin we actief zijn. Dat besef zit diepgeworteld in ons DNA. Door naar elkaar te luisteren, samen te werken en te sparren over ons vak in al zijn disciplines, komen we tot de beste oplossingen voor onze klanten. Onze organisatiecultuur laat zich omschrijven als gemoedelijk, een plek waar je je snel thuis voelt.

  Wat biedt Bronkhorst jou?

  Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden is er alle ruimte voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Innovatie is belangrijk voor Bronkhorst en daarom wordt er veel geïnvesteerd in opleiding en scholing. We hechten waarde aan de sociale kant van het werken bij onze organisatie. Zo vier je bijvoorbeeld nooit alleen jouw verjaardag, maar worden de jarigen iedere maand gefeliciteerd door alle collega’s in de kantine, onder het genot van een gebakje. Ook de jaarlijkse barbecue, het eindejaarsfeest of de vracht kersen die elk jaar vanuit de Betuwe naar Ruurlo worden gebracht om iedere medewerker op te trakteren, symboliseren de sfeer in de organisatie.

  data:lang[@id=$lang]/image:description

  data:lang[@id=$lang]/image:description

  data:lang[@id=$lang]/image:description

  data:lang[@id=$lang]/image:description

  data:lang[@id=$lang]/image:description